
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 90 g di porro a pezzi
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di lardo a listarelle sottili
- 1 mazzetto di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 320 g di riso Vialone nano (cottura 15 minuti)
- 50 g di vino bianco secco
- 800 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
nebo 1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne fatto in casa - 150 g di crescenza morbida a pezzi
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- 1 cucchiaino di miele di acacia
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 596 kcal / 2494 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 31 g
- Sacharidy
- 69 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40min
Risotto alla birra
35min
Risotto alla monzese
35min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1hod.
Risotto con Brie, speck e noci
35min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto alla valdostana
35min
Risotto al Barolo
30min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min