Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di trota salmonata, eviscerata e sciacquata
- 80 g di olive nere denocciolate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di verdure miste sott'aceto (tipo giardiniera)
- 50 g di pomodori maturi a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1519 kJ / 363 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 26.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Branzino al cartoccio
1 godz. 10 min
Pesce al limone con patate e verdure al prezzemolo
40min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Salmone al cartoccio
35min
Branzino al sale aromatico
55 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1 godz. 10 min
Trota mimosa
35min
Rombo pomodoro e nocciole
1h
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min