Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g di trota salmonata, eviscerata e sciacquata
- 80 g di olive nere denocciolate
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di verdure miste sott'aceto (tipo giardiniera)
- 50 g di pomodori maturi a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1519 kJ / 363 kcal
- Protein
- 31.1 g
- Sacharidy
- 0.9 g
- Tuk
- 26.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Platessa al pomodoro
30 Min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 Min
Trota estiva
50 min
Trota mimosa
35min
Filetto di trota con purea di broccoli
50 min
Filetti di trota con purea di broccoli
40min
Mazzancolle alle albicocche
30 Min
Trota alla piemontese
1h
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 Min
Pesce persico ai carciofi
30 Min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min