Zařízení & příslušenství
Baingan Raita (Aubergine Raita)
Příprava 5min.
Celkový 15min.
450 g
Suroviny
-
plain yoghurt300 g
-
aubergines halved then sliced (1 cm)130 g
-
vegetable oil35 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground cumin½ tsp
-
chilli powder½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 50 g
Sodík
124.6 mg
Protein
1.4 g
Kalorie
243.2 kJ /
58.1 kcal
Tuk
5.1 g
Vláknina
0.5 g
Nasycený tuk
1.3 g
Sacharidy
2.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A Taste of India
72 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Mustard-dill sauce
2hod. 15min.
Kashmiri Rice
30min.
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
40min.
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40min.
Pearl Barley Risotto with Asparagus
1hod. 5min.
Seafood Korma
40min.
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min.
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30min.
Prawn Xacuti
1hod. 20min.
Basil pesto
10min.
Tikka Paste
1hod.
Tom Yum with Prawns
25min.