Zařízení & příslušenství
Watermelon and Salmon Ceviche Stack
Příprava 20min.
Celkový 25min.
25 pieces
Suroviny
-
2 tsp pickled jalapeño chillies, drainedfresh jalapeño chilli deseeded and cut in halves½
-
fresh coriander leaves only4 sprigs
-
red onion20 g
-
ground cumin2 pinches
-
smoked paprika2 pinches
-
fine sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
-
avocado oil2 tsp
-
lime juice (approx. 1 lime)20 g
-
salmon fillet, fresh, skinless boneless, cut in pieces (1 cm)250 g
-
watermelon (approx. ¼ watermelon)800 - 1000 g
-
avocado flesh only, cubed (1 cm)½
-
Tabasco® sauce (volitelně) to serve2 - 3 drops
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 piece
Protein
3.2 g
Kalorie
209 kJ /
49 kcal
Tuk
2.8 g
Vláknina
0.5 g
Sacharidy
2.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Spanish Tapas
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Sun-Dried Tomato Tapenade
15min.
Beetroot Carpaccio with Goat's Cheese and Rocket
20min.
Roasted Red Pepper Shots
30min.
Salmon Terrine with Peppered Crème Fraîche
1hod. 20min.
Pimm's Jelly with Cucumber Sorbet
4hod. 25min.
Pea Gazpacho
4hod. 15min.
Asparagus with Romesco Sauce
30min.
Salmon Tartare
25min.
Tzatziki
20min.
Guacamole
5min.
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1hod.
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min.