Zařízení & příslušenství
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
Příprava 10min.
Celkový 30min.
6 portions
Suroviny
-
water500 g
-
aubergines cut in pieces (3 cm)500 g
-
garlic clove1
-
onions quartered250 g
-
vegetable oil30 g
-
ground cumin1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
1.4 g
Kalorie
319 kJ /
76 kcal
Tuk
5.5 g
Sacharidy
5.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
A Taste of India
72 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Carrot halwa
1hod. 5min.
Palak Paneer
45min.
Cauliflower Stuffed Parathas
45min.
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50min.
Tarka Dal
9hod. 5min.
Chapatis
1hod. 30min.
Sambhar
1hod. 5min.
Masala Kaddu (Pumpkin Curry)
40min.
Coriander Chutney
5min.
Aloo Beetroot Tikki
1hod.
Nadan Mutta (Egg Curry)
50min.
Chana Masala
45min.