Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a metà
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 3 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di ceci lessi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 170 g di acqua
- 150 g di cous cous precotto integrale
- 150 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato e a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 6.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farro saltato con piselli e carote
45 min
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30 min
Insalata di cous cous carote, ceci e curry
20 min
Quattro cereali con salmone affumicato e limone
40 Min
Insalata di cereali con ratatouille di verdure e Feta marinata al lime e zenzero
1h
Couscous integrale con lenticchie e menta
30 min
Farro alle carote con frittata
50min
Riso alla cantonese
40 Min
Cous cous marino (vegan)
30 min
Riso integrale alla cantonese
1h 20 min
Cous cous integrale con zucchine, ceci e bacche di goji
30 min
Orzotto con ceci e verdure
30 min