Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno a metà
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 3 filetti di acciughe sott'olio, sgocciolati
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di ceci lessi in scatola, sciacquati e sgocciolati
- 170 g di acqua
- 150 g di cous cous precotto integrale
- 150 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato e a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1615 kJ / 386 kcal
- Protein
- 19.2 g
- Sacharidy
- 35 g
- Tuk
- 18.8 g
- Vláknina
- 6.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orzotto alla crema di ceci con tonno
30 min
Insalata di cous cous carote, ceci e curry
20min
Cous cous invernale
45 min
Cous cous integrale con zucchine, ceci e bacche di goji
30 min
Cous cous con pomodori secchi e piselli
40 min
Cous cous con dadolata di verdure e ceci
40 min
Quattro cereali con salmone affumicato e limone
40 min
Quinoa alla caprese
30 min
Couscous integrale con lenticchie e menta
30 min
Farro alle carote con frittata
50 min
Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)
4h 20min
Cous cous con sgombro e olive
30 min