Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dose di pasta sfoglia pronta tonda
- 500 g di acqua
- 400 g di finocchi a fettine sottili
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 2 uova sbattute
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 200 g di formaggio tipo formaggella a pasta dura a cubetti o Asiago
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1594 kJ / 381 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sformato di finocchi
1 Std.
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Torta salata tricolore
1 Std. 20 Min
Torta di asparagi
1 Std. 10 Min
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Torta salata asparagi e provola
1 Std. 30 Min
Quiche broccoli e pesto
1 Std. 10 Min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h
Quiche di salmone e porri
1h 25 min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1h 50 min
Quiche ai finocchi e porri
1 Std. 10 Min
Quiche radicchio e speck
2 godz. 30 min