Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 dose di pasta sfoglia pronta tonda
- 500 g di acqua
- 400 g di finocchi a fettine sottili
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti
- 2 uova sbattute
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 200 g di formaggio tipo formaggella a pasta dura a cubetti o Asiago
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1594 kJ / 381 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 15.9 g
- Tuk
- 29 g
- Vláknina
- 1.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata ai peperoni, melanzane e capperi
1h 30min
Torta salata al tonno e ciliegini
1h 30min
Torta salata tricolore
1 godz. 20 min
Quiche ai finocchi e porri
1h 10min
Torta di asparagi
1h 10min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1 godz.
Sformato di finocchi
1 godz.
Torta salata con pomodorini e olive
1h 10min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3h
Finocchi ripieni
1 godz.
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1 godz.
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 godz. 20 min