Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di finocchi a fettine sottili
- 1 pizzico di sale
- 30 g di vino bianco
- 1 bustina di zafferano
- 300 g di code di gambero, sgusciate e pulite
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Seppioline ai cavoletti di Bruxelles
1 godz. 5 min
Seppioline e gamberi gratinati
1ωρ. 10 λεπτ.
Insalata di seppioline con frutta secca
30 Min
Branzino alle erbe aromatiche con salsa all'arancia
1ωρ. 10 λεπτ.
Zucchine alla menta
30 Min
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 Min
Filetti di rombo in salsa di noci
2h 30min
Insalata di polpo e zucchine
1 Std.
Bocconcini di salmone al vino bianco
30 Min
Contorno di zucca gratinata alle erbe aromatiche
40 Min