Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di finocchi a fettine sottili
- 1 pizzico di sale
- 30 g di vino bianco
- 1 bustina di zafferano
- 300 g di code di gambero, sgusciate e pulite
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Contorno di finocchi con panure al timo
35min
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 min
Zucchine alla menta
30 min
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50min
Cipolle ripiene di verdure
1 godz. 20 min
Cozze allo zafferano
55min
Insalata finocchi e sedano con lime e pepe rosa
10min
Capesante in crosta di pistacchi
30 min
Gamberoni zafferano e arancia
30 min
Porri in agrodolce al Varoma
30 min
Gamberi al balsamico
30 min
Calamaretti ai pistacchi
30 min