Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 400 g di finocchi a fettine sottili
- 1 pizzico di sale
- 30 g di vino bianco
- 1 bustina di zafferano
- 300 g di code di gambero, sgusciate e pulite
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 636 kJ / 152 kcal
- Protein
- 14.3 g
- Sacharidy
- 4.9 g
- Tuk
- 8.5 g
- Vláknina
- 2.6 g
Alternativní recepty
Contorno di finocchi con panure al timo
35 Min
Nasello con pesto di olive e pistacchi
30 Min
Salmone balsamico su noodles di zucchine
30 Min
Frittata di asparagi e frutta secca
1h
Salmone con crudo di pomodori
35 Min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25 min.
Insalata di polpo e zucchine
1h
Zucchine alla menta
30 Min
Scorfano al cartoccio con patate viola
35 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Insalata di gamberi e fagioli cannellini
40 Min
Anelli di totano in umido
30 Min