Biscotto genoise al cacao
TM5 TM6

Biscotto genoise al cacao

3.2 (9 hodnocení)

Suroviny

  • 10 g di burro
  • 90 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
  • 30 g di cacao amaro in polvere
  • 1 pizzico di sale
  • 4 uova
  • 120 g di zucchero
  • 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
    nebo 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
694 kJ / 166 kcal
Protein
6 g
Sacharidy
26 g
Tuk
5 g
Vláknina
0.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty