Biscotto genoise al cacao

Biscotto genoise al cacao

3.2 9 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 10min
8 porzioni

Suroviny

  • di burro
    10 g
  • di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
    90 g
  • di cacao amaro in polvere
    30 g
  • di sale
    1 pizzico
  • uova
    4
  • di zucchero
    120 g
  • di zucchero vanigliato
    1 cucchiaino
    1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 166 kcal / 694 kJ
Protein 6 g
Tuk 5 g
Sacharidy 26 g
Vláknina 0.4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...