Biscotto genoise al cacao

Biscotto genoise al cacao

3.2 9 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
8 porzioni

Suroviny

  • 10 g di burro
  • 90 g di farina tipo 00 + q.b. per infarinare
  • 30 g di cacao amaro in polvere
  • 1 pizzico di sale
  • 4 uova
  • 120 g zucchero
  • 1 cucchiaino di zucchero vanigliato
    1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 6 g
Kalorie 694 kJ / 166 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 0.4 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...