Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 oignons jaunes, coupés en deux
- 400 g de carottes, coupées en morceaux
- 20 g d'huile végétale
- 100 g de poireau, coupé en rondelles (1 cm)
-
3
c. à café de curry en poudre
nebo 3 c. à café de pâte de curry - 80 g d'eau
- 400 g de lait de coco
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 500 g de filet de lieu noir sans peau, détaillé en cubes (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1490 kJ / 359 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Cocotte thaïe
45 min
Blanquette de saumon aux champignons des bois
50 min
Tajine de poissons au curry
55 min
Poisson au curry
55 min
Eglefin au curry
50 min
Crevettes au curry et coco
35 min
Curry de crevettes aux poireaux et carottes
40 min
Blanquette de cabillaud
55 min
Cari poisson
35 min
Osso-buco de cabillaud
45 min
Cari de crevettes aux courgettes et ananas
35 min
Gratin de lieu et de poireaux au cheddar
45 min