Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 oignon jaune, coupé en deux
- 400 g de carottes, coupées en morceaux
- 20 g d'huile végétale
- 100 g de poireau, coupé en rondelles (1 cm)
- 3 c. à café de curry en poudre
- 100 g d'eau
- 400 g de lait de coco
- 1 c. à café de sel
- ½ c. à café de poivre moulu
- 500 g de filet de lieu noir sans peau, détaillé en cubes (2-3 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1490 kJ / 359 kcal
- Protein
- 25 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 23 g
Alternativní recepty
Curry de poulet express
30min
Chili de poulet
40min
Poisson au curry
55min
Tajine de poissons au curry
55min
Osso-buco de cabillaud
45min
Cari poisson
35min
Cari de crevettes aux courgettes et ananas
35min
Crevettes au curry et coco
35min
Cabillaud en croûte d'épices et légumes au lait de coco
45min
Curry de crevettes aux poireaux et carottes
40min
Blanquette de cabillaud
55min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50min