Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polvo de cítricos
- 6 - 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 8 - 10 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
Almendra y azúcar glas
- 100 g de almendra molida (no casera)
- 80 g de azúcar glas (p. ej. Hacendado® o Azucarera®)
Para desengrasar el vaso
- 300 g de agua
- 50 g de vinagre
Merengue italiano
- 70 g de azúcar
- 10 g de agua
- 10 g de agua de azahar
- 2 claras de huevo a temperatura ambiente (65 g)
- 1 punta de cuchillo de colorante alimentario en pasta o gel (amarillo)
Formado y horneado
- 2 cucharadas de azúcar
- 20 - 30 g de fruta escarchada (en trocitos de 3-4 mm)
Relleno
- 200 g de nata (35% de grasa)
- 2 cucharadas de azúcar glas
- 10 g de agua de azahar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 834 kJ / 199 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Tuk
- 12.2 g
- Nasycený tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 1.2 g
- Sodík
- 21 mg
Alternativní recepty
Cucharita de chocolate
3h 25min
Tarta de toffee con palomitas y chocolate
4h
Petisús de chocolate (Sin azúcar)
1 godz. 30 min
Huesos de San Expedito
30 min
Cronuts con salsa de toffelate
6h
Batido Selva Negra
10min
Cactus cupcakes
1 godz. 30 min
Mississippi mud cake
50 min
Bizcochitos con baño de chocolate rosa
1 godz. 30 min
Nubes de gelatina
14h
Fantasmas de merengue
4h
Crema pastelera (Espesar)
15 Min