Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 30 espárragos verdes
- aceite de oliva (para pincelar)
- 6 huevos
- 6 pellizcos de sal
- 6 pellizcos de pimienta molida
- 6 - 8 rabanitos
Salsa
- 6 ramitas de cebollino fresco picado
- 2 ramitas de menta fresca (solo las hojas picadas)
- 10 g de zumo de limón
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 - 2 pellizcos de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 747 kJ / 178 kcal
- Protein
- 8.1 g
- Sacharidy
- 1.2 g
- Tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Espárragos al vapor con salsa de alcaparras
40 min
Cintas de espárragos blancos y verdes con huevos y tapenade
30 min
Salmonetes en papillote
25 min
Huevos mollet sobre tartar de verduras
1h
Espárragos, arroz al parmesano y sabayón de limón
1h
Flores de alcachofa
2h
Papillote de cordero con tomate y queso feta
40 min
Ensalada de primavera con huevos poché
25 min
Huevos al vapor
15 Min
Espárragos con huevos poché (Al vacío)
1 Std. 20 Min
Salmonetes en papillote con guarnición de verduras
25 min
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30 min