Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 g de pulpa de calabaza
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 2 cditas de sal gruesa
- 1 cdita de tomillo fresco
- 1200 g de agua
- 1 cdita de pimienta blanca molida
- 50 g de vino blanco
- almendras fileteadas tostadas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 361 kJ / 86 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crema de flor de calabaza
30 Min
Crema de calabaza con queso de cabra
30 Min
Sopa de apio
50 Min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30 Min
Crema de chile poblano y flor de calabaza
25 Min
Crema de champiñones
20 Min
Crema de espinaca
25 Min
Crema de espinacas con nuez
20 Min
Crema de zanahoria con coco y jengibre
30 Min
Sopa de acelgas con quinoa
1 Std.
Risotto de calabacitas y espárragos
45 Min
Crema de espárragos y queso Brie
30 Min