Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1100 g de pulpa de calabaza
- 3 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 2 cditas de sal gruesa
- 1 cdita de tomillo fresco
- 1200 g de agua
- 1 cdita de pimienta blanca molida
- 50 g de vino blanco
- almendras fileteadas tostadas, para decorar
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 361 kJ / 86 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de calabacitas
40min
Crema de zanahoria y jengibre
55 min
Sopa de chícharo y tocino
30min
Sopa de apio
50min
Crema de zanahoria con coco y jengibre
30min
Crema de zanahoria, leche de coco y curry
45min
Sopa de chícharo y hierbabuena
30min
Sopa fría de poro y papa
5 Min
Crema de espinaca
25 Min
Sopa fría de pepino y camarones
5 Min
Crema de calabaza con queso de cabra
30min
Crema de cilantro
30min