Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta de atún gratinada.
- 200 g de queso emmental, cortado en trozos (2-3 cm)
- 50 g de queso parmesano, cortado en trozos (2-3 cm)
- 50 g de cebolla, en cubos
- 100 g de zanahoria, cortado en trozos (3 cm)
- 70 g de apio, cortado en trozos (3 cm)
- 60 g de aceite de oliva
- 400 g de puré de jitomate
- 150 g de atún enlatado en aceite
- 1 cdita sal
- 500 g de agua
- 1 cda azúcar
- 2 cdas caldo de verduras en pasta
- 300 g de pasta seca, tipo penne rigate
Mousse de zarzamoras
- 50 g de azúcar
- 250 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 100 g de chocolate blanco, tipo Raffaello
- 250 g de zarzamoras
- 250 g de mascarpone
- 200 g de requesón
- 6 hojas de menta frescas
- Nutriční hodnoty
- na 6 porciones
- Kalorie
- 25001.2 kJ / 5975.4 kcal
- Protein
- 215.4 g
- Sacharidy
- 434.6 g
- Tuk
- 383.2 g
- Nasycený tuk
- 193 g
- Vláknina
- 36.1 g
- Sodík
- 3373.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caldo de queso
40min
Pastel azteca
1h 20min
Tostadas de rajas con pollo
40min
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1h
Horneado de pasta con atún
30min
Pasta gratinada con coliflor y queso ahumado
1h
Caldo Campesino
40min
Enchiladas con crema de epazote
40min
Chilaquiles Poblanos con Pollo
35min
Entomatadas de pollo
40min
Ensalada Italiana
40min
Pescado al horno con tomates deshidratados
30min