
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 500 g de jitomate en mitades
- 20 g de puré de jitomate
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ramita de romero sólo las hojas
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 1 cdita de sal o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 425.1 kcal / 1778 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 6.1 g
- Sacharidy
- 81.3 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Sodík
- 650 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de frijoles Toscana
50min
Frijoles de olla en cocción lenta
5hod.
Frijoles refritos
25min
Frijoles charros
35min
Guiso de frijoles con tubérculos
20min
Huevos tibios
30min
Frijoles negros
14hod.
Frijoles negros
25min
Frijoles charros
25min
Arroz blanco con verduras
40min
Frijoles puercos
15min
Frijoles de la olla
2hod.