Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 g de hojas de perejil fresco
- 500 g de jitomate, en mitades
- 20 g de puré de jitomate
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ramita de romero, sólo las hojas
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 1 cdita de sal, o al gusto
- ¼ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1778 kJ / 425.1 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 81.3 g
- Tuk
- 6.1 g
- Nasycený tuk
- 0.7 g
- Vláknina
- 7.2 g
- Sodík
- 650 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Puré de papa y poro
40min
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45 Min
Frijoles de la olla
2 Std.
Crema vegana de cilantro y espinacas
25min
Frijoles refritos
25min
Frijoles charros
35min
Guiso de frijoles con tubérculos
20min
Frijoles negros
14h
Frijoles negros
25min
Sopa de frijol con quinoa
1h
Sopa de verduras y frijoles
15 Min
Sopa de lentejas
1 Std. 30 Min