
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Shiitakepilze, getrocknet
- Wasser zum Einweichen und Bestreichen
- 40 g frische Champignons
- 50 g Frühlingszwiebeln in Stücken
- 25 g Staudensellerie in Stücken
- 1 TL Sojasauce
- 1 TL Sesamöl, geröstet
- ¼ TL Chiliflocken
- ¼ TL Salz
- 120 g rohe Garnelen, geschält
- 120 g Schweinefleisch, ohne Knochen in Würfeln (1 cm)
- 30 Wan-Tan-Teigblätter (siehe Tipp)
- 300 g Frittieröl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 103 kcal / 430 kJ
- Protein
- 1 g
- Tuk
- 7 g
- Sacharidy
- 36 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frühlingsröllchen
30min
Yakisoba mit Shrimps
40min
Curryhuhn
2hod. 40min
Teig für Wan Tans
1hod. 15min
Peking-Hähnchen mit Reisglasnudeln
45min
Rindfleisch mit Tamarinde und Klebreis
8hod. 30min
Würzige Fleischbällchen mit chinesischen Gemüse-Nudeln
1hod. 20min
Chinesische Gemüse-Nudel-Suppe mit Yuba
35min
Garnelenchips
35min
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20min
Wan Tans mit Chilisauce
50min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1hod. 40min