Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Shiitakepilze, getrocknet
- Wasser zum Einweichen und Bestreichen
- 40 g frische Champignons
- 50 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 25 g Staudensellerie, in Stücken
- 1 TL Sojasauce
- 1 TL Sesamöl, geröstet
- ¼ TL Chiliflocken
- ¼ TL Salz
- 120 g rohe Garnelen, geschält
- 120 g Schweinefleisch, ohne Knochen, in Würfeln (1 cm)
- 30 Wan-Tan-Teigblätter (siehe Tipp)
- 300 g Frittieröl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 430 kJ / 103 kcal
- Protein
- 1 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittierte Frühlingsrollen
1h
Frühlingsrollen (春卷)
1h 30min
Wan Tans mit Chilisauce
50 Min
Dim Sum 'Shumai'
2 Std.
Vegetarische Rollen
25min
Garnelenchips
35min
Teigtaschen mit Ricotta und Salsiccia
1 Std. 45 Min
Gemüse in Tempurateig mit Sojasaucen-Dip
20min
Chinesische Vermicelli mit Garnelen und Knoblauchsauce
1 Std. 15 Min
Teig für Wan Tans
1 Std. 15 Min
Jiaozi
1h 30min
Tom Yum (Scharf-Saure Garnelen-Suppe)
15min