Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ bouquet de persil frais
- ½ bouquet de cerfeuil frais
- ½ bouquet de ciboulette fraîche
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g de beurre doux
- 200 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- ½ cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 450 g d'eau
- 150 g de vin blanc sec
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 60 g de crottin de Chavignol (1 crottin entier), coupé en morceaux
- 30 g de parmesan râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1716 kJ / 407 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto
30 min
Risotto au curry et noix de coco
35min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 min
Cake pesto-mozzarella
45 min
Risotto crémeux au camembert
35min
Risotto aux cèpes
30 min
Flan express au roquefort
30 min
Risotto chèvre-brocoli
45 min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Gratin de pain au reblochon
35min
Soufflés poires roquefort
1 godz.
Chèvre-poivron
15min