Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ bouquet de persil frais
- ½ bouquet de cerfeuil frais
- ½ bouquet de ciboulette fraîche
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g de beurre doux
- 200 g de riz spécial risotto, type arborio ou carnaroli
- ½ cube de bouillon de légumes 100% végétal
- 450 g d'eau
- 150 g de vin blanc sec
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy®
- 60 g de crottin de Chavignol (1 crottin entier), coupé en morceaux
- 30 g de parmesan râpé
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1716 kJ / 407 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 2.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Farfalle aux olives et à la mozzarella
30min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min
Chèvre-poivron
15min
Risotto chèvre-brocoli
45min
Cake au miel, romarin et gorgonzola
1h
Risotto parfumé aux herbes
30min
Risotto au curry et noix de coco
35min
Risotto crémeux au camembert
35min
Gratin de pain au reblochon
35min
Flan express au roquefort
30min
Crumble tomate-chèvre
35min
Soufflé au chèvre et au thym
1h