Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 - 330 g pieczarek (12-16 szt.)
- 50 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
- 2 ząbki czosnku
- 1 papryczka pepperoni, marynowana, bez gniazd nasiennych, pokrojona na kawałki (ok. 5 g)
- 40 g suszonych pomidorów, w oleju, odsączonych z zalewy, pokrojonych na kawałki
- 30 g czarnych oliwek, bez pestek
- ¼ łyżeczki oregano, suszonego
- ¼ łyżeczki bazylii, suszonej
- 50 g salami, pokrojonej na ok. 0,5 cm kawałki
- 20 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 478.2 kJ / 114.3 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 6.9 g
- Nasycený tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 1.7 g
- Sodík
- 318.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Portugalskie zielone jajka
50min
Jajka faszerowane pastą z sardynek
40min
Pieczarki faszerowane szpinakiem i parmezanem
40min
Parmezanowe koszyczki
40min
Pieczarki zapiekane z kozim serem
50min
Jajka faszerowane brokułami i kiełkami
55 min
Przekąska z oscypkiem
2 godz. 20 min
Krakersy z pastą jajeczną i łososiem
55 min
Paszteciki śródziemnomorskie
50min
Jajka faszerowane ziołami
45min
Jajka z farszem pieczarkowym
55 min
Jajka faszerowane łososiem
45min