
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base di brisèe
- 125 g di burro freddo a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- 250 g di farina tipo 00
- 25 g di acqua
- 2 tuorli
Crema pasticcera da forno
- 2 uova
- 2 tuorli
- 200 g di zucchero
- 80 g di amido di mais (maizena)
- 75 g di latte
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 stecche di vaniglia i semini estratti
- 25 g di burro a pezzi piccoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 458 kcal / 1916 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 50 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Scones
30min
Ras el hanout
15min
Biscotti farciti (Alfajores argentini)
1hod. 5min
Natillas
1hod.
Arroz caldoso
1hod. 10min
Polpettine al curry
55min
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1hod. 5min
Manzo alla Stroganoff
1hod.
Torta Dobos
3hod. 30min
Salsa belga
Žádné hodnocení
Corona di riso e castagne alla fonduta
50min
Lemon curd (di Luca Montersino)
25min