Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Base di brisèe
- 125 g di burro freddo a pezzi (1-2 cm)
- 5 g di sale
- 250 g di farina tipo 00
- 25 g di acqua
- 2 tuorli
Crema pasticcera da forno
- 2 uova
- 2 tuorli
- 200 g di zucchero
- 80 g di amido di mais (maizena)
- 75 g di latte
- 300 g di panna (min. 30% di grassi)
- 2 stecche di vaniglia, i semini estratti
- 25 g di burro a pezzi piccoli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1916 kJ / 458 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 1 g
Alternativní recepty
Salsa al caramello
35min
Msemen (Crêpes sfogliate marocchine)
1h
Cupcake spaventose
2h 40min
Harira
40min
Punch cannella, anice stellato e Vermouth
15 Min
Chana masala
45min
Gratin dauphinois
50min
Soufflé al formaggio
55min
Dressing al peperoncino e ginger
5 min
Spring rolls vietnamiti (Cha gio)
1 Std. 30 Min
Galette des rois al burro
1 Std. 30 Min
Bon bon al cioccolato bianco
4 Std.