Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 10 g di zucchero
- 250 g di farina tipo 0
- 250 g di farina di cereali
- 70 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 uovo
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 12807 kJ / 3061 kcal
- Protein
- 74.7 g
- Sacharidy
- 402.8 g
- Tuk
- 127.9 g
- Vláknina
- 18.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Corona di pane con il sesamo
15h 30min
Pane al latticello
18h
Fougasse
12 Std. 50 Min
Pan brioche integrale
21h 45min
Torta brioches
10h
Panini della Val Venosta
15h 30min
Pane in padella
18h
Pane morbido di farro
19h
Pane contadino
19h
Mezzaluna di pane al farro
3 Std.
Pane ai semi misti
5 Std. 20 Min
Pane semplice
4h