Pappadums with mint and coriander chutney
TM6 TM5 TM31

Pappadums with mint and coriander chutney

3.5 (6 hodnocení)

Suroviny

Pappadums

  • 180 g water
  • 400 g urad dal, whole or split, husks removed (see Tips)
  • 1 tsp fine salt
  • 1 tsp chilli powder
  • 1 tbsp vegetable oil, plus 300-500 g extra for rolling and frying

Mint and coriander chutney

  • 12 sprigs fresh mint, leaves only
  • 10 sprigs fresh coriander, leaves only
  • 1 fresh long green chilli, cut into halves and deseeded
  • 1 tsp sea salt flakes
  • 1 lime, juice only (approx. 20 g)
  • 150 g natural yoghurt

Nutriční hodnoty
na 1 portions
Kalorie
479.1 kJ / 114.1 kcal
Protein
7.2 g
Sacharidy
14.2 g
Tuk
2.2 g
Nasycený tuk
0.5 g
Vláknina
3 g
Sodík
310.2 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty