Pappadums with mint and coriander chutney

Pappadums with mint and coriander chutney

3.7 7 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 50min.
15 portions

Suroviny

Pappadums
  • water
    180 g
  • whole black urad dal whole or split, husks removed (see Tips)
    400 g
  • fine salt
    1 tsp
  • chilli powder
    1 tsp
  • vegetable oil plus 300-500 g extra for rolling and frying
    1 tbsp
Mint and coriander chutney
  • fresh mint leaves only
    12 sprigs
  • fresh coriander leaves only
    10 sprigs
  • fresh long green chilli cut into halves and deseeded
    1
  • sea salt flakes
    1 tsp
  • lime juice only (approx. 20 g)
    1
  • natural yoghurt
    150 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portions

Sodík 310.2 mg
Protein 7.2 g
Kalorie 479.1 kJ / 114.1 kcal
Tuk 2.2 g
Vláknina 3 g
Nasycený tuk 0.5 g
Sacharidy 14.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...