Salmon kabsa

Salmon kabsa

4.7 150 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions

Suroviny

  • basmati rice
    250 g
  • water
    1000 g
  • brown onion cut into quarters
    160 g
  • garlic cloves
    6
  • olive oil
    30 g
  • harissa (see Tips)
    2 tsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • ground cumin
    1 tsp
  • tomatoes cut into quarters
    150 g
  • tomato paste
    1 tbsp
  • fresh long red chilli deseeded and cut into pieces (optional)
    1
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch
  • fresh skinless, boneless salmon fillets cut into bite-size pieces (see Tips)
    600 g
  • dried limes pierced with a knife (see Tips)
    2
  • cinnamon quill
    1
  • cardamom pods
    4
  • whole cloves
    4
  • pine nuts toasted for garnishing
    15 g
  • fresh coriander finely chopped
    5 sprigs

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 433 mg
Protein 25.8 g
Kalorie 1818.4 kJ / 433 kcal
Tuk 20.8 g
Vláknina 0 g
Nasycený tuk 4.8 g
Sacharidy 36.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...