
Zařízení & příslušenství
Salmon kabsa
Příprava 10min
Celkový 40min
6 portions
Suroviny
-
basmati rice250 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into quarters160 g
-
garlic cloves6
-
olive oil30 g
-
harissa (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
tomatoes cut into quarters150 g
-
tomato paste1 tbsp
-
fresh long red chilli deseeded and cut into pieces (optional)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh skinless, boneless salmon fillets cut into bite-size pieces (see Tips)600 g
-
dried limes pierced with a knife (see Tips)2
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods4
-
whole cloves4
-
pine nuts toasted for garnishing15 g
-
fresh coriander finely chopped5 sprigs
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
433 kcal /
1818.4 kJ
Protein
25.8 g
Tuk
20.8 g
Sacharidy
36.9 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
4.8 g
Sodík
433 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Travel the Middle East
12 recept
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland