Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g zwarte olijven, ontpit
- 100 g melk, lauw
- 2 tl suiker
- ½ blokje verse gist (12 tot 13 g)
- 200 g water
- 500 g meel + naar believen
- 20 g olijfolie
- 15 g zout
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1627 kJ / 389 kcal
- Protein
- 10.5 g
- Sacharidy
- 66.2 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 2.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Basis brooddeeg
5min
Vers pastadeeg
1h
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Basis brooddeeg (Zuurdesem)
24h 30 min
Parelgerst- en champignonsoep
Žádné hodnocení
Curry-wortelbrood
1h 5min
Geroosterde porchetta met peren en uien
12h
Speltbrood
1 godz. 45 min
Rode biet en geitenkaasroomijs met crackers
14ωρ. 55 λεπτ.
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2 Std. 10 Min
Volkoren hamburgerbroodjes
2 Std. 50 Min
Quinoakoekjes
1h