Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g kippenborst filet, zonder vel
Tomatensaus
- 1 teentje knoflook
- 80 g ui, gehalveerd
- 3 takjes verse peterseliebladeren
- 20 g olijfolie
- 3 tl Provençaalse kruiden, gedroogd
- ¾ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
-
1 ½
tl groentebouillonpasta
nebo 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 600 g gehakte tomaten, uit blik
- 150 g water
Kipballetjes
- 110 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g brood, oud, in stukken
- 60 g melk
- ¾ tl gedroogde oregano
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 ei
Spaghetti
- 1 - 2 teentjes knoflook, naar smaak
- 15 g olijfolie
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 270 g droge pasta, type spaghetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2507 kJ / 599 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne bolognese
2 Std. 30 Min
Gierst met kip en curry
35 Min
Zoetzure vis met rijst
1h 5min
Halloween voeten gehaktbrood
1 godz. 30 min
Broccoli en aardappelen met blauwe-kaassaus
45 min
Aardbeienijsjes
12sa 15 dk
Varkenshaasje in papillot
1 godz.
Gestoomde peren met chocolade-kardemomsaus
40 min
Stoofpotje van champignons en worst met gerst
55 min
Gehaktballen, tomatensaus en Parmezaanse polenta
1 Std. 10 Min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Varkenslendegebraad met aardappelpuree
1h 15min