Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g kippenborst filet, zonder vel
Tomatensaus
- 1 teentje knoflook
- 80 g ui, gehalveerd
- 3 takjes verse peterseliebladeren
- 20 g olijfolie
- 3 tl Provençaalse kruiden, gedroogd
- ¾ tl zout
- ¼ tl gemalen zwarte peper
-
1 ½
tl groentebouillonpasta
nebo 1 ½ groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - 600 g gehakte tomaten, uit blik
- 150 g water
Kipballetjes
- 110 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g brood, oud, in stukken
- 60 g melk
- ¾ tl gedroogde oregano
- ½ tl zout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 ei
Spaghetti
- 1 - 2 teentjes knoflook, naar smaak
- 15 g olijfolie
- 1200 g water
- 1 ½ tl zout
- 270 g droge pasta, type spaghetti
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2507 kJ / 599 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Geel gekleurde eieren
55 Min
Enchiladas met rundvlees
30 Min
Keftedes (gehaktballen)
Keine Bewertungen
Valentijnkoekjes met aardbei
Keine Bewertungen
Mediterrane kippenvleugels met kruiden-sinaas rijst
1h
Rundsvlees met tamarinde en kleefrijst
8 Std. 10 Min
Stoofpotje van zwarte-ogenbonen met hele pijlinktvis
5h 15min
Kipsuprêmes met honing, limoen en mangochutney
1 Std. 15 Min
Mediterrane zeevruchten met rijst en chorizo
1h 5min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1h 40min
Griekse varkensstoofpot
45 Min
Appeltaart
1h