Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g sjalot, gepeld
- 150 g rode wijn
- 300 g wortelen, in staafjes (1 cm x 7 cm)
- 1 varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 130 g water
- ½ tl vleesbouillonpasta, huisgemaakt
- 8 jeneverbessen (volitelně)
- 25 g kersenjam
- 20 g boter
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Steak Stroganoff
45min
Japanse kip curry
55min
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min
Eendenborsten met sinaasappel-gembersaus, aardappelpuree en sperziebonen
1h 10min
Gevulde ossenhaas met granaatappelglazuur
Keine Bewertungen
Lamslende met roze pepersaus
45min
Varkenshaasje in papillot
1h
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35min
Griekse varkensstoofpot
45min
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min