Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g sjalot, gepeld
- 150 g rode wijn
- 300 g wortelen, in staafjes (1 cm x 7 cm)
- 1 varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 130 g water
- ½ tl vleesbouillonpasta, huisgemaakt
- 8 jeneverbessen (volitelně)
- 25 g kersenjam
- 20 g boter
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 λεπτ.
Kippenborstfilet met topping van courgette
50 λεπτ.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1ωρ.
Kip met warme aardappelsalade
55 min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10 min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 min
Bloemkool met kaas en gekookte eieren
35 λεπτ.
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40 λεπτ.
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 λεπτ.
Lamslende met roze pepersaus
45 λεπτ.
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 λεπτ.
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 λεπτ.