Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g sjalot, gepeld
- 150 g rode wijn
- 300 g wortelen, in staafjes (1 cm x 7 cm)
- 1 varkenshaasje (500 g, ong. Ø 6 cm)
- 1 tl zout
- ½ tl gemalen zwarte peper
- 130 g water
- ½ tl vleesbouillonpasta, huisgemaakt
- 8 jeneverbessen (volitelně)
- 25 g kersenjam
- 20 g boter
- 1 tl maïzena (zetmeel)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1047 kJ / 250 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 7 g
- Vláknina
- 2.5 g
Alternativní recepty
Aardappelen ter garnituur of voor tortilla
30min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Karamel varkensvlees
45min
Steak au Poivre
20min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Kip met rode paprika
1h 5min
Varkenshaasje in papillot
1h
Aardappelmuizen
Žádné hodnocení
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
350 g sjalot fruiten
Žádné hodnocení
Rundsstoofvlees met aardappelen
1h 10min