Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vulling
- 2 sjalotten
- 200 g kipfilet, in blokjes gesneden (ongeveer 1 cm)
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 180 g champignon de Paris, vers, geborsteld en in reepjes gesneden
- zout, naar wens
- gemalen peper, naar wens
Béchamelsaus
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 60 g bloem
- 400 g melk
- 1 gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- gemalen peper, naar wens
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 200 g quenelle, in plakjes
- 8 pasteitjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1691 kJ / 405 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolognesesaus
1h 15min
Macaroni met ham en kaas
1h 20min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Pas d’évaluation
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 Std.
Varkensvlees Wellington met groene erwten duxelles
1h 15min
Peer, appel en zoete aardappelpuree
Pas d’évaluation
Mango, banaan en bosbessenpuree
Pas d’évaluation
Avocadosap met dadels
5min
Romige pasta met kip en zongedroogde tomaten
30min
Gekruide lamstaart
40min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Romige courgettensoep
35min