
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vulling
- 2 sjalotten
- 200 g kipfilet in blokjes gesneden (ongeveer 1 cm)
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 180 g champignon de Paris, vers geborsteld en in reepjes gesneden
- zout naar wens
- gemalen peper naar wens
Béchamelsaus
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 60 g bloem
- 400 g melk
- 1 gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- gemalen peper naar wens
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat (volitelně)
- 200 g quenelle in plakjes
- 8 pasteitjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 405 kcal / 1691 kJ
- Protein
- 12 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bolognesesaus
1hod. 15min
Macaroni met ham en kaas
1hod. 20min
Kip katsu curry met rijst
1hod. 40min
Aardappel- en spruitjespuree
40min
Speculoospasta
10min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1hod. 5min
Waterzooi van kip
1hod.
Witloof met ham, gegratineerd met comté
13hod.
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Courgette en tonijn terrine - Tagliatelle van paprika
Žádné hodnocení
Portugees crème brûlée
25min
Ananas, chilisiroop en geroosterde kokos-streusel
Žádné hodnocení