Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vulling
- 2 sjalotten
- 200 g kipfilet, in blokjes gesneden (ongeveer 1 cm)
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 180 g champignon de Paris, vers, geborsteld en in reepjes gesneden
- zout, naar wens
- gemalen peper, naar wens
Béchamelsaus
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 60 g bloem
- 400 g melk
- 1 gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- gemalen peper, naar wens
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat (volitelně)
- 200 g quenelle, in plakjes
- 8 pasteitjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1691 kJ / 405 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rode kool met appel
1h 10min
Bolognesesaus
1u. 15min
Macaroni met ham en kaas
1u. 20min
Amandel-, kokos- en chocoladekoekjes (zonder toegevoegde suiker)
Žádné hodnocení
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1u. 30min
Aardappel- en spruitjespuree
40 min
Speculoospasta
10 Min
Mosselen met frietjes
45min
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13 godz.
Zoet ontbijtbrood
1u. 30min
Zalm met citroen Hollandaise, asperges en rijst
45min
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10min