Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Vulling
- 2 sjalotten
- 200 g kipfilet, in blokjes gesneden (ongeveer 1 cm)
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 180 g champignon de Paris, vers, geborsteld en in reepjes gesneden
- zout, naar wens
- gemalen peper, naar wens
Béchamelsaus
- 40 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 60 g bloem
- 400 g melk
- 1 gevogelte bouillonblokje (voor 0,5 l)
- gemalen peper, naar wens
- 1 - 2 snuifjes gemalen nootmuskaat
- 200 g quenelle, in plakjes
- 8 pasteitjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1691 kJ / 405 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Macaroni met ham en kaas
1 Std. 20 Min
Aardappel- en spruitjespuree
40 min
Waterzooi van kip
1 godz.
Witlof met ham, gegratineerd met comté
13小时
Risotto met oesterzwam en champagne
35 min
Naan (Hindoe brood)
2 godz.
Appel-notenbrood
1h 25min
Kipnuggets
40 min
Gestoomde kipfilet met citroenaroma
1 godz. 15 min
Portugees crème brûlée
25 min
Slowcooken kalfsstoofpot
2h 10 min
Scampi cajun citroen pasta
30 min