
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gemalen lange vingers
- 200 g lange vingers (boudoirs) gehalveerd
Bessencoulis
-
250
g aardbeien
nebo 250 g diepgevroren aardbeien -
250
g frambozen
nebo 250 g diepgevroren frambozen - 30 g citroensap
- 100 g suiker
- 200 g Champagne
- 1 ½ tl agar-agar
Room
- 50 g suiker
- 300 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 300 g mascarpone
Opbouw
-
200
g aalbessen als afwerking
nebo 200 g Maraschino cocktail kersen als afwerking - 20 g verse muntblaadjes als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 glas
- Kalorie
- 241.5 kcal / 1010.3 kJ
- Protein
- 3.3 g
- Tuk
- 14.8 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Sodík
- 95.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hugo spritz
Žádné hodnocení
Gepocheerde peren in honing met chocoladesaus en notencrumble
2hod. 10min
Tropische mousse zonder toegevoegde suikers
10min
Gestoomde marmercake
1hod. 30min
Chocolade rijstpudding
1hod. 5min
Waldorfsalade op witloofblaadjes
30min
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Bechamelsaus
15min
Driekoningentaart met frangipane
50min
Sous-vide varkenswangetjes in rode wijn
8hod. 45min
Zalmburgers
25min
Canapé met ei
10min