Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gemalen lange vingers
- 200 g lange vingers (boudoirs), gehalveerd
Bessencoulis
-
250
g aardbeien
nebo 250 g diepgevroren aardbeien -
250
g frambozen
nebo 250 g diepgevroren frambozen - 30 g citroensap
- 100 g suiker
- 200 g Champagne
- 1 ½ tl agar-agar
Room
- 50 g suiker
- 300 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 300 g mascarpone
Opbouw
-
200
g aalbessen, als afwerking
nebo 200 g Maraschino cocktail kersen, als afwerking - 20 g verse muntblaadjes, als afwerking
- Nutriční hodnoty
- na 1 glas
- Kalorie
- 1010.3 kJ / 241.5 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 14.8 g
- Nasycený tuk
- 8.3 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 95.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veelzijdige stevige soep
50min
Kruidenboter flatbreads
35min
Peren in rode wijn
3u. 20min
Stoofpotje van Aubrac
17h 30min
Spiesje van konijn, appel en pruim
Žádné hodnocení
Kreplach
55 min
Salade van peer en spek met mosterddressing
20min
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Taart met karamel en vanille
4 Std. 30 Min
Groentesticks met dipsaus en volkorenbroodjes
Žádné hodnocení
Gekarameliseerde witte 'Chocolate Bark'
18 Std.
Eendenlever
33h