Zařízení & příslušenství
Champagne en bessen trifle
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 40min.
16 glazen
Suroviny
Gemalen lange vingers
-
lange vingers (boudoirs) gehalveerd200 g
Bessencoulis
-
250 g diepgevroren aardbeienaardbeien250 g
-
250 g diepgevroren frambozenframbozen250 g
-
citroensap30 g
-
suiker100 g
-
Champagne200 g
-
agar-agar1 ½ tl
Room
-
suiker50 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.300 g
-
mascarpone300 g
Opbouw
-
200 g Maraschino cocktail kersen, als afwerkingaalbessen als afwerking200 g
-
verse muntblaadjes als afwerking20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 glas
Sodík
95.5 mg
Protein
3.3 g
Kalorie
1010.3 kJ /
241.5 kcal
Tuk
14.8 g
Vláknina
2.2 g
Nasycený tuk
8.3 g
Sacharidy
22.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Feestelijk Buffet
12 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Žádné hodnocení
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1hod. 20min.
Suikerglazuur
Žádné hodnocení
Zoet kruimeldeeg
1hod. 50min.
Geklopt eiwit
5min.
Hazelnootbavarois
6hod. 40min.
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35min.
Chocolademousse
3hod. 20min.
Tapenade gebakken kip en aardappelpuree met gekarameliseerde uien
2hod. 15min.
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min.
Klassieke sabayon
15min.
Basilicumpesto
10min.