Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Balletjes
- 200 g wortelen, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 1 - 2 takjes verse peterselie (enkel de blaadjes)
- 50 g paneermeel
- 2 eieren
- 50 g melk
- 1 tl zout
- 1 snuifje nootmuskaat
- 1 snuifje kaneelpoeder
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 500 g gemengd gehaktvlees (250 g kalfsvlees en 250 g varkensvlees)
- 50 g pijnboompitten (volitelně)
- 20 g extra vergine olijfolie (om de schaal in te vetten)
- meel (om de balletjes door te wentelen)
Spaanse saus
- 250 g ui, in kwarten gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 50 g extra vergine olijfolie
- 1 el tomatenpuree (volitelně)
- 100 g witte wijn
- 300 g water
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje nootmuskaat
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 el vleesextract (rund)
- 1 snuifje gemalen kruidnagels
- 1 el verse peterselie, gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2007 kJ / 480 kcal
- Protein
- 16.27 g
- Sacharidy
- 11.31 g
- Tuk
- 40.82 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta in tomatensaus met ham en chorizo
35min
Chili van rund met citroenfeta
45min
Bloedige hersenspaghetti
13 godz. 30 min
Loempia’s
55min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55min
Ovenschotel met kip en spek
1h 10min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Alpengratin
50min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35min
Vleesballetjes met tomatensaus
45min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30min
Viscurry
35min