
Kompatibilní verze
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ricotta gevulde kippenborst
- 40 g Parmezaanse kaas in stukken
- 15 g verse bladpeterselie
- 15 g verse munt
- 1 el citroenzeste
- 200 g ricotta koud
- 1 tl zout
- 1 tl vers gemalen peper
- 6 kippenborsten, ontveld en ontbeend
Tomatenrisotto
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 15 g verse bladpeterselie
- 40 g olijfolie
- 300 g risottorijst
- 200 g rijpe tomaat in 4 gesneden
- 60 g droge witte wijn
- 500 g water
-
1
volle el groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l) - ½ tl zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 20 g tomatenpuree
- 30 g boter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 569 kcal / 2392 kJ
- Protein
- 52 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 43 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kippenbouillon met groene kruidenomelet
Žádné hodnocení
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Witte chocolade en amandel brownies
1hod.
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Citroen en kruiden zalmburgers met Parmezaanse courgettes
30min
Zalm en venkel risotto
25min
Risotto bolognese
45min
Worst met erwtenrisotto
30min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Pompoenrisotto met spek
25min
Pasta met kip, paddenstoelen en prinsessenbonen
40min