Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
TM6 TM5

Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.

4.6 ( 26 hodnocení )

Suroviny

Ricotta gevulde kippenborst

  • 40 g Parmezaanse kaas in stukken
  • 15 g verse bladpeterselie
  • 15 g verse munt
  • 1 el citroenzeste
  • 200 g ricotta koud
  • 1 tl zout
  • 1 tl vers gemalen peper
  • 6 kippenborsten, ontveld en ontbeend

Tomatenrisotto

  • 1 sjalot
  • 1 teentje knoflook
  • 15 g verse bladpeterselie
  • 40 g olijfolie
  • 300 g risottorijst
  • 200 g rijpe tomaat in 4 gesneden
  • 60 g droge witte wijn
  • 500 g water
  • 1 volle el groentebouillonpasta
    nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)
  • ½ tl zout
  • ¼ tl vers gemalen zwarte peper
  • 20 g tomatenpuree
  • 30 g boter

Nutriční hodnoty
na 1 portie
Kalorie
569 kcal / 2392 kJ
Protein
52 g
Tuk
20 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
1.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty