Zařízení & příslušenství
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
Příprava 20min.
Celkový 45min.
6 porties
Suroviny
Ricotta gevulde kippenborst
-
Parmezaanse kaas in stukken40 g
-
verse bladpeterselie15 g
-
verse munt15 g
-
citroenzeste1 el
-
ricotta koud200 g
-
zout1 tl
-
vers gemalen peper1 tl
-
kippenborsten, ontveld en ontbeend6
Tomatenrisotto
-
sjalot1
-
teentje knoflook1
-
verse bladpeterselie15 g
-
olijfolie40 g
-
risottorijst300 g
-
rijpe tomaat in 4 gesneden200 g
-
droge witte wijn60 g
-
water500 g
-
1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l)groentebouillonpasta1 volle el
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper¼ tl
-
tomatenpuree20 g
-
boter30 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portie
Protein
52 g
Kalorie
2392 kJ /
569 kcal
Tuk
20 g
Vláknina
1.5 g
Sacharidy
43 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Lekkere kip
10 recepty/-ů
Benelux
Benelux
Mohlo by se vám také líbit...
Bibimbap burrito
45min.
Zalm en venkel risotto
25min.
Kip in perziksaus
40min.
Risotto bolognese
45min.
Gnocchi Tricolore
35min.
Wraps met jalapeño, kip en sla
30min.
Groene pannenkoeken met ham en kaas
55min.
Zeevruchtenstoofpot
1hod. 5min.
Worst met erwtenrisotto
30min.
Kipfilets pizzaiola
55min.
Orzo pasta met zalm en spinazie
40min.
Risotto met Parmezaanse kaas
30min.