Kompatibilní verze
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ricotta gevulde kippenborst
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 15 g verse bladpeterselie
- 15 g verse munt
- 1 el citroenzeste
- 200 g ricotta, koud
- 1 tl zout
- 1 tl vers gemalen peper
- 6 kippenborsten, ontveld en ontbeend
Tomatenrisotto
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 15 g verse bladpeterselie
- 40 g olijfolie
- 300 g risotto rijst
- 200 g rijpe tomaat, in 4 gesneden
- 60 g droge witte wijn
- 500 g water
-
1
volle el groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - ½ tl zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 20 g tomatenpuree
- 30 g boter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2392 kJ / 569 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pompoenrisotto met spek
25 min
Batch cooking - Basisrecepten
Keine Bewertungen
Pasta met ansjovis en broodkruimels
45 min
All-in-one kip cacciatore
2 Std. 45 Min
Cassoulet van bonen met walnotenpesto
4 godz. 30 min
Zalm en venkel risotto
25 min
Kip gevuld met groenten en aardappelen
55 min
Risotto bolognese
45 min
Azteca taart
1 godz.
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min
Worst met erwtenrisotto
30 min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min