Kompatibilní verze
Tomatenrisotto met citroenricotta gevulde kippenborst.
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ricotta gevulde kippenborst
- 40 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 15 g verse bladpeterselie
- 15 g verse munt
- 1 el citroenzeste
- 200 g ricotta, koud
- 1 tl zout
- 1 tl vers gemalen peper
- 6 kippenborsten, ontveld en ontbeend
Tomatenrisotto
- 1 sjalot
- 1 teentje knoflook
- 15 g verse bladpeterselie
- 40 g olijfolie
- 300 g risotto rijst
- 200 g rijpe tomaat, in 4 gesneden
- 60 g droge witte wijn
- 500 g water
-
1
volle el groentebouillonpasta
nebo 1 groentebouillonblokje (voor 0,5 l), verkruimeld - ½ tl zout
- ¼ tl vers gemalen zwarte peper
- 20 g tomatenpuree
- 30 g boter
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2392 kJ / 569 kcal
- Protein
- 52 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto bolognese
45min
Zalm en venkel risotto
25 min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Zalm in korst met citroen risotto
45min
Involtini met kip en pesto van zongedroogde tomaten
50min
Tomaat en basilicum kip quiche
1 godz.
Worst met erwtenrisotto
30min
Vegetarische Wellington
2h 10min
Mediterrane kippenpastei
50min
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 min
Cannelloni met varkensvlees en groentesaus
1 godz.
Spinazierisotto met asperges
40 min