Kuřecí ragú se špenátovou rýží

Kuřecí ragú se špenátovou rýží

4.8 332 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod.
4 porce

Suroviny

Rýžový věnec:
  • cibule napůl
    120 gramů
  • čerstvého špenátu
    200 gramů
    200 gramů kopřivových listů
  • másla
    50 gramů
  • soli
    ½ čajové lžičky
  • vody
    1000 gramů
  • soli
    1 ½ čajové lžičky
  • dlouhozrnné rýže
    300 gramů
Kuřecí ragú:
  • jarní cibulky
    50 gramů
  • mrkve na kousky
    80 gramů
  • oleje
    2 polévkové lžíce
  • papriky červené, na kostičky 3 x 3 cm
    170 gramů
  • papriky žluté, na kostičky 3 x 3 cm
    170 gramů
  • kuřecích prsou na kostičky 3 x 3 cm
    600 gramů
  • soli
    1 čajová lžička
  • pepře, černého, mletého
    ½ - 1 čajová lžička
  • chilli, mleté
    1 špetka
  • kari
    1 polévková lžíce
  • smetany na vaření
    200 gramů
  • hladké mouky
    1 polévková lžíce

Nutriční hodnoty na 1 porce

Kalorie 767 kcal / 3212 kJ
Protein 45.1 g
Tuk 30.9 g
Sacharidy 72.6 g
Vláknina 5.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...