
Zařízení & příslušenství
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
Příprava 15min
Celkový 1hod.
4 porce
Suroviny
Rýžový věnec:
-
cibule napůl120 gramů
-
čerstvého špenátu200 gramů
-
másla50 gramů
-
soli½ čajové lžičky
-
vody1000 gramů
-
soli1 ½ čajové lžičky
-
dlouhozrnné rýže300 gramů
Kuřecí ragú:
-
jarní cibulky50 gramů
-
mrkve na kousky80 gramů
-
oleje2 polévkové lžíce
-
papriky červené, na kostičky 3 x 3 cm170 gramů
-
papriky žluté, na kostičky 3 x 3 cm170 gramů
-
kuřecích prsou na kostičky 3 x 3 cm600 gramů
-
soli1 čajová lžička
-
pepře, černého, mletého½ - 1 čajová lžička
-
chilli, mleté1 špetka
-
kari1 polévková lžíce
-
smetany na vaření200 gramů
-
hladké mouky1 polévková lžíce
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
767 kcal /
3212 kJ
Protein
45.1 g
Tuk
30.9 g
Sacharidy
72.6 g
Vláknina
5.9 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Rýže
11 recept
Česká republika
Česká republika

Výběr porcí
244 recept
Česká republika
Česká republika