Kuřecí ragú se špenátovou rýží
TM5 TM6

Kuřecí ragú se špenátovou rýží

4.8 (146 hodnocení)

Suroviny

Rýžový věnec:

  • 120 gramů cibule, napůl
  • 200 gramů čerstvého špenátu
    nebo 200 gramů kopřivových listů
  • 50 gramů másla
  • 2 čajové lžičky soli
  • 1000 gramů vody
  • 300 gramů dlouhozrnné rýže

Kuřecí ragú:

  • 50 gramů jarní cibulky
  • 80 gramů mrkve, na kousky
  • 2 polévkové lžíce oleje
  • 170 gramů papriky, červené, na kostičky 3 x 3 cm
  • 170 gramů papriky, žluté, na kostičky 3 x 3 cm
  • 600 gramů kuřecích prsou, na kostičky 3 x 3 cm
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ - 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
  • 1 špetka chilli, mleté
  • 1 polévková lžíce kari
  • 200 gramů smetany, na vaření
  • 1 polévková lžíce hladké mouky

Nutriční hodnoty
na 1 porce
Kalorie
3212 kJ / 767 kcal
Protein
45.1 g
Sacharidy
72.6 g
Tuk
30.9 g
Vláknina
5.9 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 90 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty