Kuřecí ragú se špenátovou rýží

Kuřecí ragú se špenátovou rýží

4.8 363 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod.
4 porce

Suroviny

Rýžový věnec:
  • 120 gramů cibule napůl
  • 200 gramů čerstvého špenátu
    200 gramů kopřivových listů
  • 50 gramů másla
  • ½ čajové lžičky soli
  • 1000 gramů vody
  • 1 ½ čajové lžičky soli
  • 300 gramů dlouhozrnné rýže
Kuřecí ragú:
  • 50 gramů jarní cibulky
  • 80 gramů mrkve na kousky
  • 2 polévkové lžíce oleje
  • 170 gramů papriky červené, na kostičky 3 x 3 cm
  • 170 gramů papriky žluté, na kostičky 3 x 3 cm
  • 600 gramů kuřecích prsou na kostičky 3 x 3 cm
  • 1 čajová lžička soli
  • ½ - 1 čajová lžička pepře, černého, mletého
  • 1 špetka chilli, mleté
  • 1 polévková lžíce kari
  • 200 gramů smetany na vaření
  • 1 polévková lžíce hladké mouky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 45.1 g
Kalorie 3212 kJ / 767 kcal
Tuk 30.9 g
Vláknina 5.9 g
Sacharidy 72.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...