Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 gramů tučného tvarohu, 40 % tuku
- ½ - 1 polévková lžíce kari
- 1 polévková lžíce hořčice
- ½ čajové lžičky soli
- 1 svazek pažitky, nasekané
- 4 vejce, uvařená natvrdo, přepůlená
- 6 plátků toastového chleba, opečeného
- 1 polévková lžíce různých čerstvých bylinek, na ozdobení (např. pažitka, kopr, kerblík)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 717 kJ / 171 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Drůbeží guláš s knedlíkem
40min
Smaženka
20 min
Kukuřičné placičky
30min
Zeleninovo-bramborový salát s kuřecím masem a bylinkovou smetanou
1h 15 min
Rizoto s brynzou a vlašskými ořechy
40min
Jogurtový mug cake
20 min
Ciderová sangría
Žádné hodnocení
Šopský salát
10 min
Variace na vlašský salát
5 min
Lečo
45min
Pomazánka ze sušených rajčat
10 min
Vaječná pomazánka s tvarohem
10 min