
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 svazek čerstvé petržele jen lístky
- 30 gramů šalotky napůl
- 2 ančovičky, naložené v oleji
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 180 gramů červených paprik na kostičky (1 cm)
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 50 gramů bílého vína
- 700 gramů vody
-
1
čajová lžička soli
nebo 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 140 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji okapaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 524 kcal / 2195 kJ
- Protein
- 13.55 g
- Tuk
- 21.25 g
- Sacharidy
- 70 g
- Vláknina
- 1.83 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rychlé makaróny z trouby
1hod. 10min
Penne s dýní a sušenou šunkou
20min
Těstoviny se šunkou a sýrem
25min
Mrkvové palačinky s rajčatovou omáčkou
1hod.
Zapečené brambory s kysaným zelím a uzeným masem
1hod. 20min
Zapečené těstoviny se zeleninou
1hod.
Těstoviny s tuňákem
40min
Venkovské rizoto
30min
Růžové fusilli
30min
Penne s kuřetem a sladkou BBQ omáčkou
40min
Zapečené brambory s květákem a parmazánem
1hod.
Zapečené gnocchi s brokolicí a sýrem s modrou plísní
35min