Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 svazek čerstvé petržele, jen lístky
- 30 gramů šalotky, napůl
- 2 ančovičky, naložené v oleji
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 180 gramů červených paprik, na kostičky (1 cm)
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 50 gramů bílého vína
- 700 gramů vody
-
1
čajová lžička soli
nebo 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 140 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji, okapaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2195 kJ / 524 kcal
- Protein
- 13.55 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 21.25 g
- Vláknina
- 1.83 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dip ze sýru feta se zeleninou
15 min
Špenátové gnocchi alla Romana
1 Std. 25 Min
Salát s kozím sýrem a kešu
25min
Salát z quinoy s cuketou a mrkví
1 Std. 35 Min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 Min
Rajčatové rizoto s kuřecími prsy plněnými citrónem a ricottou
45 Min
Gnocchi s rajčatovou omáčkou, bazalkou a parmazánem
30 Min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40 Min
Venkovské rizoto
30 Min
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a bazalkou
10 min
Kuřecí frikasé se zeleninovou směsí
45 Min
Špenátové rizoto
30 Min