
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 svazek čerstvé petržele, jen lístky
- 30 gramů šalotky, napůl
- 2 ančovičky, naložené v oleji
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 180 gramů červených paprik, na kostičky (1 cm)
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 50 gramů bílého vína
- 700 gramů vody
-
1
čajová lžička soli
nebo 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 140 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji, okapaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2195 kJ / 524 kcal
- Protein
- 13.55 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 21.25 g
- Vláknina
- 1.83 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Dýňovo-čočková polévka
45min
Paleo chléb z kokosové mouky (bez lepku)
55min
Špagety s rajčaty a slaninou
35min
Houbové rizoto
40min
Rizoto s kari a mrkví
30min
Cuketové rizoto s krevetami
1hod. 15min
Fusilli s kuřecími kousky, houbovou omáčkou a fazolkami
45min
Polenta se špenátem a sýrem
1hod.
Brokolice s těstovinami a ančovičkami
25min
Čočkové biftečky s mrkví
50min
Zeleninový koláč s bylinkami a sýrem
45min
Bramborový salát s červenou řepou
40min