Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 svazek čerstvé petržele, jen lístky
- 30 gramů šalotky, napůl
- 2 ančovičky, naložené v oleji
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 180 gramů červených paprik, na kostičky (1 cm)
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 50 gramů bílého vína
- 700 gramů vody
-
1
čajová lžička soli
nebo 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 140 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji, okapaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2195 kJ / 524 kcal
- Protein
- 13.55 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 21.25 g
- Vláknina
- 1.83 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Žlutá rýže s kuřetem
50 Min
Kuřecí salát s pekanovými ořechy a medem
35min
Treska s citrusovým máslem
50 Min
Zapečená rýže s mletým hovězím masem
1u.
Krůtí prsa s rýží
1 Std. 5 Min
Těstovinový salát s mrkví, jablky a ořechy
40 min
Zapečené brambory s gorgonzolovou omáčkou
40 min
Zapečené těstoviny s tuňákem a rajčaty
1u.
Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a bazalkou
10 Min
Hráškové rizoto s pancettou
30 dk
Špenátové rizoto
30 dk
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22min