Zařízení & příslušenství
Rizoto s paprikami a tuňákem
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 porce
Suroviny
-
1 svazek čerstvé petržele jen lístky
-
30 gramů šalotky napůl
-
2 ančovičky, naložené v oleji
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
180 gramů červených paprik na kostičky (1 cm)
-
320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
-
50 gramů bílého vína
-
700 gramů vody
-
1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty1 čajová lžička soli
-
140 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji okapaného
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
13.55 g
Kalorie
2195 kJ /
524 kcal
Tuk
21.25 g
Vláknina
1.83 g
Sacharidy
70 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Itálie na talíři
76 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Špagety se smetanovou omáčkou
35min.
Těstoviny s rajčatovou omáčkou a chorizem
30min.
Těstoviny s pálivou mrkvovou omáčkou s kešu
20min.
Růžové fusilli
30min.
Venkovské rizoto
30min.
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30min.
Kuřecí ragú se špenátovou rýží
1hod.
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30min.
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30min.
Špenátové rizoto
30min.
Těstoviny s kuřecím masem a sušenými rajčaty
30min.
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22min.