Rizoto s paprikami a tuňákem
TM5 TM6

Rizoto s paprikami a tuňákem

4.0 (14 hodnocení)

Suroviny

  • 1 svazek čerstvé petržele, jen lístky
  • 30 gramů šalotky, napůl
  • 2 ančovičky, naložené v oleji
  • 30 gramů extra panenského olivového oleje
  • 180 gramů červených paprik, na kostičky (1 cm)
  • 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
  • 50 gramů bílého vína
  • 700 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli
    nebo 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty
  • 140 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji, okapaného

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2195 kJ / 524 kcal
Protein
13.55 g
Sacharidy
70 g
Tuk
21.25 g
Vláknina
1.83 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 100 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty