Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 svazek čerstvé petržele, jen lístky
- 30 gramů šalotky, napůl
- 2 ančovičky, naložené v oleji
- 30 gramů extra panenského olivového oleje
- 180 gramů červených paprik, na kostičky (1 cm)
- 320 gramů rizoto rýže (např. carnaroli, arborio)
- 50 gramů bílého vína
- 700 gramů vody
-
1
čajová lžička soli
nebo 1 vrchovatá čajová lžička zeleninové dochucovací pasty - 140 gramů tuňáka, konzervovaného, v oleji, okapaného
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2195 kJ / 524 kcal
- Protein
- 13.55 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 21.25 g
- Vláknina
- 1.83 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi trikolóra
25 min
Ratatouille s těstovinami - z jednoho hrnce
35 min
Špagety s rajčaty a slaninou
35 min
Rizoto s cuketou a sýrem feta
30 min
Špenátové rizoto
30 min
Venkovské rizoto
30 min
Pastýřské brambory zapečené s těstovinami, smetanou a sýrem
1 godz. 30 min
Těstovinový salát s mrkví, jablky a ořechy
40 min
Gnocchi s avokádem
20 min
Farfalle v italských barvách
30 min
Penne s čočkovo-rajčatovou omáčkou - z jednoho hrnce
40 min
Těstoviny s rajčaty a špenátem
30 min