Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Quiche
- 140 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
- 220 g di farina + q.b.
- 1 cucchiaino di sale
- 1 tuorlo
- 50 g di acqua
Ripieno
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 150 g di cipolla a pezzi
- 300 g di patate novelle cotte e a fette
- 4 uova
- 100 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 fetta
- Kalorie
- 1083.2 kJ / 258.9 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 21.3 g
- Tuk
- 16.3 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta salata con pomodorini e olive
1h 10min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Salatini würstel ed Emmental
1h
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50min
Quiche porri e prosciutto
1 godz. 45 min
Torta salata champignon e provola
1h 5min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Quiche svuotafrigo
40min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50min
Parmigiana di patate
2h
Torta di patate e mais
1 Std. 50 Min