
Zařízení & příslušenství
Quiche di patate e cipolle
Příprava 15min
Celkový 55min
12 fette
Suroviny
Quiche
-
di farina tipo 00220 g
-
di burro freddo a pezzi140 g
-
di sale1 cucchiaino
-
tuorlo1
-
di acqua50 g
Ripieno
-
Parmigiano Reggiano a pezzi150 g
-
di cipolla a pezzi150 g
-
di patate novelle cotte e a fette300 g
-
uova4
-
di latte100 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di pepe nero macinato1 - 2 pizzichi
Nutriční hodnoty na 1 fetta
Kalorie
258.9 kcal /
1083.2 kJ
Protein
10 g
Tuk
16.3 g
Sacharidy
21.3 g
Vláknina
1.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

È primavera
25 recepty/-ů
Itálie
Itálie