Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di fegatini di pollo (durelli e cuori) a pezzi (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe
- 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
- 50 g di vino bianco
- 900 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale
- 20 g di burro
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2188 kJ / 523 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 66 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Risotto funghi e mirtilli
35 Min
Risotto al nero di calamari
40min
Costine di maiale alle verze
1 Std. 20 Min
Anatra all'arancia
1 Std. 35 Min
Risotto con salsiccia e piselli
40min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3 Std. 10 Min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Risotto funghi, salsiccia e olive
35 Min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Spezzatino di reale alle olive
1 Std. 20 Min
Risotto con mele e funghi
40min