Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinada
- 50 - 60 g de zanahoria en trozos
- 1 tallo de apio en trozos
- 50 - 60 g de puerro en trozos
- 100 g de cebolla en trozos
- 1000 g de carne de cordero en trozos, sin nervios de aprox. 4 cm
- ½ cucharadita de canela molida
- 1 cucharadita de sal
- 1 hoja de laurel seca
- 2 ramitas de romero fresco
- 1 cucharadita de granos de pimienta variada
- 700 g de vino tinto
Para cocinar
- 2 - 3 dientes de ajo
- 70 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de harina
- 1 pastilla de caldo de carne
- 4 - 5 ramitas de perejil fresco picado
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1809 kJ / 432 kcal
- Protein
- 25.02 g
- Sacharidy
- 3.75 g
- Tuk
- 34.91 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Estofado de ternera con alcachofas para dos
55 min
Guiso de patatas y alcachofas con cordero
45 min
Cordero al ajillo
1h
Patatas guisadas con costillas de cerdo adobadas
1h
Alitas de pollo con cebolleta al curry
35 min
Rabillo de ternera al chimichurri
2h
Pollo al chilindrón
45 min
Pollo en pepitoria
45 min
Cocido madrileño
2h 15min
Guiso de judías carilla con chipirones
5h 15min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Caldereta de cordero
50 min