![Corvina a la roteña Corvina a la roteña](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1FDFCA41-E242-479B-B825-22E50D502D1C/Derivates/445C71B1-A944-4C83-A030-0D58B58A7998.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de tomate maduro en cuartos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
- 300 g de pimiento verde cortado en tiras
- 300 g de pimiento rojo cortado en tiras
- 300 g de cebolla cortada en juliana
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 ½ cucharadita de sal
- 1 corvina (aprox. 1300 g) cortada en rodajas
- 2 pellizcos de pimienta molida
- 100 g de vino blanco
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1701 kJ / 407 kcal
- Protein
- 31.19 g
- Sacharidy
- 11.09 g
- Tuk
- 25.72 g
- Vláknina
- 3.67 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Merluza rellena con ajada de gambas
40 Min
Atún con sabor a Huelva
1 Std.
Corvina al vapor con almejas y salsa de almendra
30 Min
Merluza a la gallega
40 Min
Chicharro con aceitunas y alcaparras
40 Min
Bacalao dorado
25 Min
Corvina con ratatouille
45min
Bacalao fresco con ajada
30 Min
Rosada al vapor con almejas y salsa de verduras
25 Min
Bacalao Club Ranero
1 Std.
Solomillo de cerdo al ajillo en papillote
45min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min