Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 - 1000 g de carne de cordero en trozos, sin nervios (de 3 cm)
- 30 g de harina
- 200 g de cebolla roja en cuartos
- 1 diente de ajo
- 70 g de tallos de apio en trozos (de 3 cm)
- 100 g de zanahoria en rodajas (de 3 mm)
- 1 ramita de romero fresco (las hojas)
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de tomate entero en conserva
- 200 g de vino tinto
-
½
pastilla de caldo de carne
nebo ½ cucharadita de concentrado de caldo de carne - 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2361 kJ / 565 kcal
- Protein
- 27.73 g
- Sacharidy
- 9.11 g
- Tuk
- 46.22 g
- Vláknina
- 1.99 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ternera al ron con setas
25min
Cordero al ajillo
1h
Conejo con beicon y zanahorias en dos cocciones
1 Std. 10 Min
Estofado de cerdo y verduras al tomillo
30min
Estofado de cordero con berenjenas
1h
Codornices en salsa de cítricos
40min
Pollo con tomate y pimiento morrón
30min
Estofado de aguja de ternera con alcachofas
1h
Pollo con pimientos a la cerveza
30min
Aguja de ternera guisada con patatas a las hierbas
1h
Estofado de contramuslos de pollo de corral
40min
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2 Std. 50 Min