![Cordero al vino tinto Cordero al vino tinto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CD53B464-189F-438B-9706-6BE67FCC3AB0/Derivates/5931b5a1-af6d-4cd7-a085-ed64d214c8c6.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 900 - 1000 g de carne de cordero en trozos, sin nervios (de 3 cm)
- 30 g de harina
- 200 g de cebolla roja en cuartos
- 1 diente de ajo
- 70 g de tallos de apio en trozos (de 3 cm)
- 100 g de zanahoria en rodajas (de 3 mm)
- 1 ramita de romero fresco (las hojas)
- 50 g de aceite de oliva
- 300 g de tomate entero en conserva
- 200 g de vino tinto
-
½
pastilla de caldo de carne
nebo ½ cucharadita de concentrado de caldo de carne - 1 cucharadita de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2361 kJ / 565 kcal
- Protein
- 27.73 g
- Sacharidy
- 9.11 g
- Tuk
- 46.22 g
- Vláknina
- 1.99 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Costillas asadas y champiñones al ajillo
1 Std.
Estofado de cordero y garbanzos (Abgusht) - Irán
1h 20min
Medallones de merluza con remolacha y ensalada de rúcula
1 Std. 35 Min
Cordero con manzanas
1 Std. 45 Min
Guiso primaveral de cordero (Navarin d'agneau Printanier)
1h 20min
Pollo a la cazadora (HESTAN CUE)
40 Min
Costillas al vino con arroz
1 Std.
Pollo con tomate y pimiento morrón
30 Min
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30 Min
Cordero al ajillo
1 Std.
Pollo con pimientos a la cerveza
30 Min
Lentejas con costillas adobadas y verduras
2 godz. 50 min