
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 700 g Gulasch Rind- und Schweinefleisch gemischt
- 25 g Tomatenmark
- 250 g Wasser
- 1 Dose geschälte Tomaten mit Flüssigkeit (800 g)
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Paprika edelsüß
- 2 TL Rosmarin gehackt
- 1 Aubergine (250 g), in mundgerechten Stücken
- 1000 g Gnocchi frisch, aus dem Kühlregal
- 3 Stängel Basilikum abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 560 kcal / 2343 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 19 g
- Sacharidy
- 64 g
- Vláknina
- 5.7 g
Alternativní recepty
Sauce Bolognese
35min
Geschnetzelte Hähnchenbrust mit Gemüse und Curryreis
2u. 10min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1u.
Gulaschsuppe
1u. 15min
Ungarisches Paprikagulasch
1u. 20min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1u.
Hackfleischrolle mit Apfel-Sauerkraut und Kartoffeln
1u. 25min
Gulasch Stroganoff
1u. 10min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45min
Gefüllte Paprikaschoten
50min
Italienisches Gulasch
2u.
Paprikagulasch
1u. 25min