Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 700 g Gulasch, Rind- und Schweinefleisch gemischt
- 25 g Tomatenmark
- 250 g Wasser
- 1 Dose geschälte Tomaten mit Flüssigkeit (800 g)
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Paprika edelsüß
- 2 TL Rosmarin, gehackt
- 1 Aubergine (250 g), in mundgerechten Stücken
- 1000 g Gnocchi, frisch, aus dem Kühlregal
- 3 Stängel Basilikum, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2343 kJ / 560 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 64 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5.7 g
Alternativní recepty
Stroganoff-Geschnetzeltes
45min
Geschnetzelte Hähnchenbrust mit Gemüse und Curryreis
2h 10min
Putengeschnetzeltes zu Reis
40min
Bobbia mit Rinder-Minutensteak
50min
Sauce Bolognese
35min
Gulaschsuppe
1 Std. 15 Min
Rinderschmortopf
1 Std. 55 Min
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Paprika-Hack-Sauce
25 Min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 Std.
Fusilli mit Geschnetzeltem
1 Std.
Paprikagulasch
1 Std. 25 Min