Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olive oil
- 450 g red onions, cut in halves
- 80 g bacon cubes
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
nebo 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ tbsp mixed herbes de Provence
- 200 g red wine
- 100 g water
- 500 g floury potatoes, skin on, cut in cubes (3 cm )
- 4 - 5 skinless chicken thighs with bones (approx. 550 g)
- 250 g fresh mushrooms, cut in quarters
- 1 tbsp fresh parsley, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 4.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sautéed Pork with Cider
55 min
Pork tenderloin with mustard sauce
35min
Cottage pie
1 Std. 15 Min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 Std. 30 Min
Pork Chops with Orange
2 Std. 25 Min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
45min
Chicken Cacciatore
50min
Pork Fillet with Mustard Sauce
30min
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Beef in Stout
1h 40min
Pork Meatballs with Celeriac and Apple
1 Std. 10 Min