Zařízení & příslušenství
Lamb and Green Bean Casserole
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
6 portions
Suroviny
-
carrots cut in pieces150 g
-
onions quartered200 g
-
olive oil20 g
-
garlic cloves4
-
fresh thyme leaves1 bunch
-
lamb meat shoulder or neck, diced800 g
-
red wine150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
meat stock200 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
dried bay leaves3
-
cinnamon stick1
-
fine green beans halved300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
26.1 g
Kalorie
1679 kJ /
401 kcal
Tuk
28.3 g
Sacharidy
10.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
COOKING FOR A CROWD
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken Korma
40min.
Chicken and Mushroom Balti
50min.
Moroccan Lamb with Couscous
50min.
Chicken in Yoghurt
1hod.
Chicken Tagine
25min.
Mardi Gras Meatballs
1hod. 5min.
Easy Satay Chicken
30min.
Beef Madras
1hod. 30min.
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50min.
Chicken and Chickpea Tagine
1hod. 20min.
Chicken and Cauliflower Curry
45min.
Chicken Curry with Spinach
1hod. 5min.