Zařízení & příslušenství
Lamb and Green Bean Casserole
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 10min.
6 portions
Suroviny
-
carrots cut in pieces150 g
-
onions quartered200 g
-
olive oil20 g
-
garlic cloves4
-
fresh thyme leaves1 bunch
-
lamb meat shoulder or neck, diced800 g
-
red wine150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
meat stock200 g
-
tomato purée1 Tbsp
-
dried bay leaves3
-
cinnamon stick1
-
fine green beans halved300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
26.1 g
Kalorie
1679 kJ /
401 kcal
Tuk
28.3 g
Sacharidy
10.6 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
COOKING FOR A CROWD
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Spring Chicken Casserole
1hod. 30min.
Basque Chicken
1hod. 10min.
Lamb Spezzatino
1hod. 45min.
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min.
Chicken and Chickpea Tagine
1hod. 20min.
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45min.
Chicken Cacciatore
50min.
Brodet (Fish stew)
1hod. 15min.
Lamb Spezzatino
1hod. 45min.
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1hod. 15min.
Chicken and Mushroom Balti
50min.
Chicken Curry with Spinach
1hod. 5min.