Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g pork fillet, sliced (1 cm)
- 100 g button mushrooms, sliced
-
75
g vermouth, white
nebo 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, quartered
- 1 garlic clove (volitelně)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp English mustard
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
nebo 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
-
2
Tbsp crème fraîche
nebo 2 Tbsp cream - 1 heaped Tbsp cornflour
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 804 kJ / 192 kcal
- Protein
- 25.87 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 7.82 g
- Vláknina
- 0.83 g
Alternativní recepty
Ham and Leek Pasta Sauce
30 Min
Pulled Pork and Cider Rolls
1 Std.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45min
Sautéed Pork with Cider
55min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15 min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Greek Style Pork Stew
30 Min
Basque Chicken
1h 10min
Beef in Stout
1h 40min