Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g pork fillet, sliced (1 cm)
- 100 g button mushrooms, sliced
-
75
g vermouth, white
nebo 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, quartered
- 1 garlic clove (volitelně)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp English mustard
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
nebo 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
-
2
Tbsp crème fraîche
nebo 2 Tbsp cream - 1 heaped Tbsp cornflour
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 804 kJ / 192 kcal
- Protein
- 25.87 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 7.82 g
- Vláknina
- 0.83 g
Alternativní recepty
Sautéed Pork with Cider
55 min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce and Potatoes
1 Std. 5 Min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 min
Beef with Mushrooms
30min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Beef Goulash
2h 45min
Pork Chops with Orange
2h 25min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min