Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g pork fillet, sliced (1 cm)
- 100 g button mushrooms, sliced
-
75
g vermouth, white
nebo 75 g Madeira wine - 100 g milk
- 60 g onions, quartered
- 1 garlic clove (volitelně)
- 2 tsp wholegrain mustard
- 1 tsp English mustard
-
1
tsp chicken stock paste, homemade
nebo 1 chicken stock cube (for 0.5 l) - 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
-
2
Tbsp crème fraîche
nebo 2 Tbsp cream - 1 heaped Tbsp cornflour
- 2 - 3 sprigs fresh parsley, for garnishing
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 804 kJ / 192 kcal
- Protein
- 25.87 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 7.82 g
- Vláknina
- 0.83 g
Alternativní recepty
Coronation Chicken
30 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Chicken and Mushrooms in Red Wine Sauce
45 Min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35 Min
Beef with Mushrooms
30 Min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Pork tenderloin with mustard sauce
35 Min
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 Min
Beef in Stout
1 Std. 40 Min