Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g olive oil
- 450 g red onions, halved
- 80 g bacon cubes
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
nebo 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - ½ Tbsp dried herbes de Provence
- 200 g red wine
- 100 g water
- 500 g floury potatoes, skin on, cut in cubes (3 cm )
- 4 - 5 chicken thighs, skinless, boneless (approx. 550 g)
- 250 g fresh mushrooms, quartered
- 1 Tbsp fresh parsley, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 4.5 g
Alternativní recepty
Pork Fillet with Mustard Sauce
30 min
Beef Stroganoff
1 Std.
Pumpkin Soup
35 min
Beef with Mushrooms
30 min
Chicken Cacciatore
50 min
Fish Stew
45 min
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Chicken and mushrooms in red wine
45 min
Beef and Ale Stew
2u. 20min
Beef in Stout
1u. 40min
Beef Bourguignon
1h 30min