Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 250 g di broccoli verdi, i gambi a tocchetti (2 cm)
- 650 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 320 g di pasta tipo penne
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1577 kJ / 377 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40 Min
Penne integrali risottate cavolfiori e noci
40 Min
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35 Min
Caserecce risottate ai tre peperoni
55 Min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 Min
Pasta risottata con crema di spinaci e patate
50 Min
Tagliatelle integrali ai broccoli
1 Std. 20 Min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 Min
Farfalle risottate con verdure e provolone
35 Min
Linguine alla carbonara di zucchine
30 Min
Penne risottate con verdure
35 Min
Penne risottate al pesto di melanzane
40 Min