Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 fette di tonno fresco (200 g l'una)
- 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline
- 1 spicchio di aglio
- 5 foglie di basilico fresco
- 5 foglie di menta fresca
- 10 g di erba cipollina fresca spezzettata
- 10 g di pinoli
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1887 kJ / 451 kcal
- Protein
- 44.2 g
- Sacharidy
- 1.6 g
- Tuk
- 29.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al cartoccio
35min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Pesce spada alla ghiotta
40min
Pesce spada all'arancia
40min
Tranci di tonno in crema alla cipolla
40min
Tonno fresco alla salsa di fragole
35min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1 Std. 10 Min
Spada alle erbe con olive
40min
Salmone all'arancia e pistacchi
40min
Tonno allo zenzero e melagrana
40min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min