Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 fette di tonno fresco (200 g l'una)
- 2 limoni, preferibilmente biologici, la scorza (senza la parte bianca) e il succo
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline
- 1 spicchio di aglio
- 5 foglie di basilico fresco
- 5 foglie di menta fresca
- 10 g di erba cipollina fresca spezzettata
- 10 g di pinoli
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 180 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1887 kJ / 451 kcal
- Protein
- 44.2 g
- Sacharidy
- 1.6 g
- Tuk
- 29.8 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone all'arancia e pistacchi
40min
Salmone al cartoccio
35min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Salmone con crudo di pomodori
35min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1sa 10 dk
Filetti di merluzzo al cartoccio
25min
Pesce spada all'arancia
40min
Tonno allo zenzero e melagrana
40min
Spada alle erbe con olive
40min
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min