Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di cipolle, in quarti
- 200 g di carote, a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 10 - 15 foglie di basilico fresche + q.b. per guarnire
- 400 g di pomodori in scatola
- 20 g di vino bianco
- 800 g di filetti di petto di pollo, a dadini (4 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- 480 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1357 kJ / 324 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 8.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di pollo, fagioli rossi e patate dolci
45 min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10 min
Wurstel e patate speziate
1h 5 min
Terrine di pollo e patate (per 2 persone)
50 min
Pollo ai peperoni
1h 5 min
Pollo, pancetta e olive
35 min
Pollo Yassa
1h
Stufato di pollo in crema di mostarda
40 min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 min
Spezzatino di reale alle olive
1h 20 min
Costine in umido
1h 20 min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h