Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 30 g di olio di oliva
- 150 g di cipolle, in quarti
- 200 g di carote, a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 10 - 15 foglie di basilico fresche + q.b. per guarnire
- 400 g di pomodori in scatola
- 20 g di vino bianco
- 800 g di filetti di petto di pollo, a dadini (4 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 2 - 3 pizzichi di pepe macinato, a piacere
- 480 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1357 kJ / 324 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 8.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Terrine di pollo e patate (per 2 persone)
50min
Spezzatino di manzo con patate
1 Std. 10 Min
Pollo con salsa ai peperoni
55 Min
Pollo alla cacciatora
50min
Wurstel e patate speziate
1h 5min
Spezzatino di pollo, fagioli rossi e patate dolci
45min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3h 10min
Stufato di pollo, chorizo e ceci
1 Std.
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1 Std. 10 Min
Spezzatino di manzo e fagioli
1 Std. 30 Min
Stufato di pollo in crema di mostarda
40 Min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1 Std.