Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cipolla dorata a metà
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta a cubetti
- 2 carote pelate e a pezzi (1 cm)
- 1 rapa a pezzi (1 cm)
- 1 gambo di sedano a pezzi (1 cm)
- 750 g di acqua
-
1 ½
cubetto di dado per brodo di carne (dose per 750 ml)
nebo 1 ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa - 400 g di pomodori pelati in scatola
- 2 zucchine piccole a pezzi (1 cm)
- 100 g di pasta secca corta, tipo risoni
- 1 ½ cucchiaino di sale + q.b.
- 1 cucchiaino di pepe + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 209 kJ / 50 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 5.7 g
- Tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 0.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di orzo con zucca e salsiccia
1h
Minestrone di lenticchie e patate
45 min
Minestra di patate
50 min.
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 Min
Zuppa di orzo e pollo
1h
Wurstel e patate speziate
1u. 5min
Minestra di riso e ceci
30 Min
Zuppa di baita
45 min
Minestra della nonna
50 min.
Bundnerfleisch (zuppa d’orzo grigionese)
55 Min
Quadrucci e piselli in brodo
1 Std. 20 Min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1h