Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 2 c. chá de sal
- 350 g massa fresca de tinta de choco tipo spaghettini (ver dica)
- 35 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 80 g vinho branco
- 15 g concentrado de tomate
- 200 g tomate em pedaços
- ½ c. chá de piripíri seco
- 1000 g mexilhão fresco limpo
- Coentros picados q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2457 kJ / 587.2 kcal
- Protein
- 40.6 g
- Sacharidy
- 63.6 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 2.5 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 1912.8 mg
Alternativní recepty
Mexilhões com molho de natas e coentros
40 Min
Esparguete com mexilhões e molho de mostarda
45 Min
Linguine com camarão e couve
40 Min
Mexilhões com molho de cerveja
25 Min
Massa com sardinha, limão e chili
35 Min
Linguine com camarão, cogumelos e espargos
35 Min
Meia-desfeita da avó Anica
35 Min
Salada de ovas
40 Min
Linguini com amêijoa
40 Min
Massinha de camarão e amêijoas
40 Min
Esparguete de frutos do mar
45 Min
Feijoada de polvo
1h 30min