Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g queijo parmesão
- 800 g água, mais q.b. p/ o arroz
- 1 c. chá de sal
- 600 g postas de garoupa
- ½ limão, só a casca
- 2 pés de hortelã
- 1 c. chá de pimenta rosa, mais q.b. p/ guarnecer
- 40 g azeite
- 120 g cebola
- 2 dentes de alho
-
50
g sidra
nebo 50 g vinho branco - 200 g tomate em pedaços
- 10 folhas de manjericão fresco, mais q.b. p/ guarnecer
- 300 g arroz p/ risoto
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1702.9 kJ / 407 kcal
- Protein
- 28.3 g
- Sacharidy
- 45.6 g
- Tuk
- 11.5 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 1.3 g
- Sodík
- 634.4 mg
Alternativní recepty
Salmão com risoto de funcho
25 Min
Risoto verde com salmão
45 Min
Risoto de tamboril
50 Min
Risoto de bacalhau com hortelã
30 Min
Risoto de corvina e amêijoa
50 Min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30 Min
Risoto de línguas de bacalhau
55min
Risoto de bacalhau
50 Min
Massada de garoupa
45 Min
Risoto de dourada
1h
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 Min
Risoto de camarão e leite de coco
30 Min