
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa fresca de ovo
- 300 g farinha tipo 65
- 3 ovos
Pappardelle
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 20 g manjericão fresco só as folhas
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 2 c. chá de sal
- 50 g azeite mais q.b. p/ regar
- 6 dentes de alho
- 100 g tomate-cereja vermelho cortado em quartos
- 100 g tomate-cereja amarelo cortado em quartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 424 kcal / 0 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 18 g
- Sacharidy
- 55 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salada de salmão com vinagreta de funcho em frasco
25 min
Petit-fours de chocolate branco
3 godz. 30 min
Raviolis de nozes com molho de limão e coentros
1 godz.
Frango com molho tandoori
5 godz.
Salada de camarão à Siciliana
40 min
Técnica Pappardelle
30 min
Ravioli com pesto de rúcula e noz
30 min
Salada de quinoa em folhas de alface
30 min
Pão com molho de tomate e ovos escalfados
1 godz. 45 min
Salada de quinoa com bimis e molho tahini
25 min
Crumble de noz com gelado de baunilha e molho de chocolate
40 min
Tortellini de frango
1 godz. 5 min