Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa fresca de ovo
- 300 g farinha tipo 65
- 3 ovos
Pappardelle
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 20 g manjericão fresco, só as folhas
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 2 c. chá de sal
- 50 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 6 dentes de alho
- 100 g tomate-cereja vermelho cortado em quartos
- 100 g tomate-cereja amarelo cortado em quartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 424 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa de cebola gratinada
35 Min
Cocada de tabuleiro
Žádné hodnocení
Suflê de chocolate branco com calda de frutas vermelhas
Žádné hodnocení
Creme de pupunha e queijo brie
45min
Sorvete de flocos
4 Std. 25 Min
Mini quiche de palmito e manjericão
1 Std. 25 Min
Coalhada seca
15 godz. 10 min
Polenta de abóbora
45min
Ravioli com pesto de rúcula e noz
30min
Pizza Margherita
2 godz. 10 min
Cuscuz com caril de frango
1 Std. 10 Min
Tarte de carne com cerveja
1 Std. 40 Min