Pappardelle de manjericão e azeite de alho

Pappardelle de manjericão e azeite de alho

4.0 3 rating
Příprava 20min.
Celkový 35min.
4 doses

Suroviny

Massa fresca de ovo
  • farinha tipo 65
    300 g
  • ovos
    3
Pappardelle
  • Farinha q.b. p/ polvilhar
  • manjericão fresco só as folhas
    20 g
  • Água q.b. p/ cozer a massa
  • sal
    2 c. chá de
  • azeite mais q.b. p/ regar
    50 g
  • dentes de alho
    6
  • tomate-cereja vermelho cortado em quartos
    100 g
  • tomate-cereja amarelo cortado em quartos
    100 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 dose

Protein 11 g
Kalorie 0 kJ / 424 kcal
Tuk 18 g
Sacharidy 55 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...