Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa fresca de ovo
- 300 g farinha tipo 65
- 3 ovos
Pappardelle
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 20 g manjericão fresco, só as folhas
- Água q.b. p/ cozer a massa
- 2 c. chá de sal
- 50 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 6 dentes de alho
- 100 g tomate-cereja vermelho cortado em quartos
- 100 g tomate-cereja amarelo cortado em quartos
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 424 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta fria de frango com frios
Pas d’évaluation
Bacalhau gratinado com molho de queijos
1 Std. 15 Min
Farofa
30 min
Bolinhos de fruta a vapor
Pas d’évaluation
Frango asiático
40 Min
Dim Sum "Shau mei"
1 Std. 45 Min
Técnica Ravioli
30 min
Técnica Pappardelle
30 min
Pão pita com falafel
10h
Bife Wellington
50min
Empada de frango mediterrânica
50min
Feijoada à brasileira
6h