Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g ui, in kwarten gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 100 g extra vergine olijfolie
- 1 el zoete paprikapoeder
- 400 g witte kikkererwten, uit blik, gewassen en uitgelekt
- 700 g water en iets meer indien nodig
- 250 g diepgevroren bladspinazie, ontdooid en uitgelekt
- 1 gedroogd laurierblad
- 250 g gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout
- zout (aanpassen naar smaak)
- 2 hardgekookte eieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 1259 kJ / 301 kcal
- Protein
- 16.05 g
- Sacharidy
- 12.8 g
- Tuk
- 20.65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Glutenvrije gevulde pepers
Žádné hodnocení
Soba noodle mee goreng
Žádné hodnocení
Zoete aardappellasagne
1h 20min
Batch Cooking | Kikkererwtensalade met wortelen en gekarameliseerde rode uien & vruchtenyoghurt
Žádné hodnocení
Op Mediterrane wijze in zoutkorst gebakken vis met gekarameliseerde venkel
Žádné hodnocení
Koken van speltgraan
Žádné hodnocení
Vegan mayonaise
Žádné hodnocení
Vissticks met tomatensaus
50 min
Roerbak met aubergines en kofu
Žádné hodnocení
Manakeesh, Libanese gekruide flatbread
3 Std. 20 Min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min
Garnituur van courgette
30 min