Vastensoep

Vastensoep

3.7 3 rating
Příprava 15min.
Celkový 30min.
6 porties

Suroviny

  • ui in kwarten gesneden
    200 g
  • teentjes knoflook
    2
  • extra vergine olijfolie
    100 g
  • zoete paprikapoeder
    1 el
  • witte kikkererwten, uit blik gewassen en uitgelekt
    400 g
  • water en iets meer indien nodig
    700 g
  • diepgevroren bladspinazie ontdooid en uitgelekt
    250 g
  • gedroogd laurierblad
    1
  • gezouten kabeljauw, geweekt en ontzout
    250 g
  • zout (aanpassen naar smaak)
  • hardgekookte eieren
    2

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portie

Protein 16.05 g
Kalorie 1259 kJ / 301 kcal
Tuk 20.65 g
Sacharidy 12.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...